Jan-Willem Lueksen

Jan-Willem Lueksen

Per 1 november 2022 ben ik weer werkzaam bij JAWS, dit keer in de rol van Accountmanager International. Hier ben ik met ons label JAWS International verantwoordelijk voor het begeleiden van buitenlands talent en professionals binnen de technische sector naar een uitdagende baan in Nederland.

In 2015 heb ik de Internationale track van HRM gevolgd aan het Saxion te Enschede. Dit heb ik met succes afgerond en tijdens mijn afstuderen ben ik bij JAWS terechtgekomen. Hier heb ik mij in eerste instantie ingezet voor JAWS International en in 2018 ben ik nauw betrokken geweest bij het opbouwen van de vestiging in Enschede. Klantrelaties realiseren en uitbouwen, het bemiddelen van talent en professionals en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling waren allemaal facetten waar ik mij mee bezig hield.

Mijn ambitie is om van JAWS International een kwalitatieve dienstverlening te maken en de fundering te leggen om alle Internationals op een persoonlijke manier te begeleiden. Het is overigens niet niks om een nieuwe stap te zetten en in een ander land te werken en wonen.

Bent u op zoek naar vakkundig talent of geschikte professionals om technische functies in te vullen en staat u open voor buitenlands talent? Neem dan gerust contact met ons op!

Jan-Willem Lueksen

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen