Leon Broekhof

Leon Broekhof

Sinds 1 februari 2018 ben ik als Accountmanager werkzaam bij JAWS. Tot eind 2022 maakte ik deel uit van team Terborg, waarna ik de kans kreeg om vestigingsmanager te worden in Deventer. Deze greep ik uiteraard met beide handen aan en op 1 maart 2023 is JAWS Deventer geopend.

Na mijn leven als topsporter – waarmee ik in september 2013 bewust ben gestopt – ben ik op mijn 25e begonnen met het opbouwen van een maatschappelijke carrière. De hbo-opleiding Sportmarketing had ik al afgerond en heb aansluitend verschillende functies vervuld bij  bedrijven in de sportbranche. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om buiten de sport te gaan werken en ben ik in aanraking gekomen met de uitzendwereld. Na ruim anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest als Recruitment Consultant bij een intermediair in Doetinchem heb ik de overstap naar JAWS gemaakt.

Ik kijk ernaar uit om onze huidige klanten van de juiste technische toppers te kunnen blijven voorzien en steeds meer bedrijven en kandidaten blij te kunnen maken met onze uitgebreide dienstverlening. Een duurzame en persoonlijke relatie opbouwen met klanten én kandidaten is iets wat mij daarbij veel energie geeft.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we een afspraak in kunnen plannen!

Leon Broekhof

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen