Simon klein Goldewijk

Simon klein Goldewijk

Sinds oktober 2018 mag ik mezelf Vestigingsmanager noemen van onze vestiging in Enschede. In deze rol probeer ik sturing en begeleiding te geven aan de Accountmanagers. Daarnaast richt ik mij op de bemiddeling van kandidaten die onlangs zijn afgestudeerd en techneuten die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière.

Na mijn afgeronde studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik bij een landelijk opererend technisch bemiddelingsbureau gestart als Adviseur Werktuigbouwkunde. Ik heb me hier voornamelijk beziggehouden met het creëren van succesvolle verbindingen tussen technici vanaf hbo-niveau en diverse opdrachtgevers in de techniek. Na een leuke en vooral leerzame periode waarin ik het vak en de technische markt heb leren kennen, heb ik in mei 2016 de overstap gemaakt naar JAWS.

Inmiddels ben ik alweer enige tijd werkzaam binnen deze mooie organisatie. In Enschede hoop ik mijn opgedane kennis en ervaring van de arbeidsmarkt te kunnen delen met mijn collega’s en hen te ondersteunen waar dat nodig is. Daarnaast blijf ik zelf ook werkzoekenden spreken en technische bedrijven bezoeken om zo hopelijk nog voor veel kandidaten een nieuwe uitdaging te mogen realiseren.

Simon klein Goldewijk

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen