Stan Driessen

Stan Driessen

Vanaf februari 2024 ben ik gestart als Accountmanager bij jAWS in Deventer. In deze functie richt ik mij, samen met Leon en Niels, op het bemiddelen van kandidaten in de Stedendriehoek.

Begin 2024 heb ik mijn studie Tourism Management aan de Hospitality Business School op het Saxion in Deventer afgerond. Tijdens deze opleiding was communicatie en gastvrijheid erg belangrijk. Iets waar ik in mijn dagelijks leven ook altijd mee bezig ben geweest. Sinds 2016 heb ik namelijk altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. De uitzendwereld was dan ook nog onbekend terrein voor mij. Wel zag ik gelijk de mogelijkheden om mijn kwaliteiten in te zetten bij deze functie.

Ik kijk er erg naar uit om het sociale en gastvrije aspect vanuit de horeca toe te passen op de bemiddeling van kandidaten en het onderhouden van klantrelaties. Een goede relatie opbouwen met kandidaten en klanten is daarin erg belangrijk voor mij.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe baan of wil je weten welke mogelijkheden JAWS kan bieden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op of kom langs bij ons kantoor in Deventer!

Stan Driessen accountmanager JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen