Stefan Reinink

Stefan Reinink

Sinds 1 september 2021 ben ik werkzaam als Accountmanager bij JAWS op de vestiging in Enschede.

Na het afronden van mijn juridische opleiding ben ik vijf jaar binnen de organisatie van mijn vader werkzaam geweest. Dit is een bedrijf dat adviseert binnen de thema’s personeel, organisatie en communicatie. In 2018 maakte ik de overstap naar een landelijk opererend uitzendbureau, waar ik drie jaar heb gewerkt als Project Intercedent binnen een logistieke organisatie.

Al van jongs af aan heb ik binding met techniek en vind ik het aangaan van een duurzame relatie met enthousiaste personen waarvoor ik iets kan betekenen een waardevol iets. Deze waarden vind ik terug binnen mijn huidige functie als Accountmanager bij JAWS. Hier hoop ik mijn opgedane kennis en ervaring tot uiting te kunnen brengen en zo een juiste match te maken tussen onze kandidaten en technische opdrachtgevers in de regio Twente.

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Of bent u als werkgever op zoek naar technisch geschoolde toppers? We plannen graag een afspraak in om de wensen en mogelijkheden te bespreken!

Stefan Reinink JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen