JAWS International reünie!

JAWS International reünie!

Onlangs schreven wij al dat onze collega Rein weer terug is bij JAWS. Sinds september heeft hij zich weer bij het JAWS-team aangesloten om het label JAWS International op te pakken. In het verleden hebben we via JAWS International meerdere kandidaten bemiddeld en daarvoor meetings georganiseerd. Zo hebben we onder andere borrels gehouden, quizzen gedaan en pannenkoeken gebakken.

Het was inmiddels alweer even geleden dat we een meeting hadden georganiseerd en het was dus hoog tijd voor een reünie! Op woensdag 16 maart nodigden we een aantal internationale medewerkers uit bij ons op kantoor om bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. De groep bestond uit mensen die wij zelf een aantal jaar geleden hebben geplaatst, maar ook mensen die pas geleden hier zijn gekomen en internationale collega’s hiervan. Na een korte presentatie van Rein hebben we een introductieronde gedaan en zijn we daarna verder gaan borrelen.

Wij vonden het erg leuk om weer even bij te kletsen en te horen waar iedereen de afgelopen jaren mee bezig is geweest. Een geslaagde meeting!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen