JAWS op klantbezoek bij Nijhuis Saur Industries!

JAWS op klantbezoek bij Nijhuis Saur Industries!

Onze collega’s Melanie, Jurgen, Fabian en Mathieu hebben deze week een bezoek gebracht aan een (tijdelijke) locatie van Nijhuis Saur Industries in Groenlo, waar ze een uitgebreide rondleiding kregen van Marian ten Cate.

Het was super interessant om ook deze locatie te mogen bezoeken en te zien wat er allemaal gemaakt wordt. Marian, bedankt voor de gastvrijheid!

Over Nijhuis Saur Industries

Nijhuis Saur Industries levert wereldwijd oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning voor verschillende soorten industrieën. Zij zijn onderdeel van de Saur Group (Frankrijk) en verantwoordelijk voor het complete Industrial Water Solutions division product portfolio. Nijhuis Saur Industries levert de meest complexe industriële oplossingen voor het verduurzamen van water en advies om waterbronnen te beheren en te beschermen. Hun missie is #MissionWater.

Op de locatie in Groenlo vindt o.a. de panelenbouw en montage van mobiele verhuur- en modulaire containeroplossingen plaats, die toepasbaar zijn op verschillende situaties en technologieën om afvalwater, proceswater of afval te behandelen. De werkzaamheden die momenteel in Groenlo worden verricht gaan in de toekomst weer vanuit Doetinchem plaatsvinden. Nijhuis is in Groenlo o.a. op zoek naar: 

  • Panelenbouwers; 
  • Een Coördinator Panelenbouw; 
  • Monteurs (elektro / mechatronica).

Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Mathieu!

🙎🏼‍♂️ Mathieu Brus
📱 06 12 18 68 02
📨 mbrus@jaw-s.nl

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen