Nieuwe collega in Deventer: Stan Driessen!

Nieuwe collega in Deventer: Stan Driessen! 🎉

Afgelopen vrijdag kwam Stan wellicht al voorbij op je tijdlijn toen wij ons 1-jarig jubileum vierden, maar we willen hem graag met dit blog iets uitgebreider aan jullie voorstellen. Twee weken geleden is Stan als Accountmanager op onze vestiging in Deventer gestart en we zijn erg blij met deze uitbreiding van ons team!

Over Stan 🙎🏻‍♂️

Na heel wat jaren in de horeca gewerkt te hebben – en een opleiding Toerisme & Management – zocht hij toch een andere functie. Met een functie in recruitment hoopte hij toch het sociale aspect van de horeca terug te zien en zo kwam hij uiteindelijk met Leon in contact.

Stan kan lekker op de fiets naar werk, hij woont namelijk in het centrum van Deventer. Daar woont hij samen met zijn vriendin en hun labradoodle. In zijn vrije tijd slaat Stan regelmatig een balletje op de tennisbaan, gaat hij op vakantie en zoekt hij graag leuke horeca plekjes op.

Samen met Leon en Niels gaat hij onze vestiging in Deventer verder op de kaart zetten. We zijn blij met ons nieuwe teamlid en wensen Stan veel succes! 👏

Stan Driessen gestart als Accountmanager bij JAWS Deventer

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen