Welcome back Jan-Willem!

Welcome back Jan-Willem!

Look who’s back! Onze oud collega Jan-Willem is weer terug van weggeweest. Na een uitdagend en leerzaam jaar bij Data Trainee heeft Jan-Willem besloten om terug te keren bij JAWS. Terug op het oude en vertrouwde nest dus. Zo voelt het voor ons ook, want bij ons komt een oude vertrouwde collega terug.

Jan-Willem kwam in september 2018 bij ons in dienst als stagiair en in die periode nauw betrokken geweest bij het opzetten van onze vestiging in Enschede. Daarna is hij aan zijn afstudeerscriptie begonnen bij JAWS en ging hij aansluitend als Accountmanager aan de slag met projecten zoals JAWS International en Gemaakt voor de Techniek. Projecten die hij met beide handen aangreep en waarbij hij meerdere enthousiaste kandidaten heeft mogen omscholen en plaatsen!

Dit keer start Jan-Willem als Accountmanager International bij ons. In deze functie mag hij de fundering gaan leggen voor de onboarding van kennismigranten zodat zij hier goed kunnen aarden. Verder gaat hij zich inzetten voor de invulling van technische vacatures met buitenlands geschoold talent en professionals.

We hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen, maar voor de vorm wensen we hem natuurlijk alsnog veel succes toe. Fijn dat je weer terug bent JW!

Staat jouw organisatie open voor internationale kandidaten, en/of wil je graag meer informatie ontvangen over het JAWS International traject? Neem dan contact op met Jan-Willem!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen